Spor
Giriş Tarihi : 02-03-2024 22:38   Güncelleme : 03-03-2024 09:40

Yeni Malatyaspor camiasından Başkan Adil Gevrek’e büyük tepki

Yeni Malatyaspor camiasından Başkan Adil Gevrek’e büyük tepki

Yeni Malatyaspor camiasından Başkan Adil Gevreğ’e büyük tepki

TFF 1. Ligde mücadele eden Yeni malatyaspor liglerin başlamasına yaklaşık 5 ay kalmasına rağmen hiç bir çalışmanın olmaması taraftarları tedirgin ediyor..

Yeni Malatya spor önceki yıllarda yanlış yapılan transferler ve iyi yönetilemeyen kulüp iki defa küme düşme potasındayken pandemi yüzünden ligler iptal edildiğinden küme düşmekten kurtulmuştu.ancak bu durumda der çıkarmayan Başkan Gevrek bir sonraki sezonda da aynı kötü yönetimi ısrarla sürdürerek yanlış teknik direktör tercihleri yanlış futbolcu transferleri eldeki iyi futbolcuları satılıp yerine futbol kalitesi olarak oynadığımız liğde değilde daha alt liglerde top aynaya bilecek futbolcuları transfer yaparak takımı küme düşme potasına kulübü de maddi yönden büyük zararlara uğratmıştır.

Aldığımız bilgilere göre Başkan Adil Gevrek Malatya ya gelip bazı görüşmelerde bulunacakmış kimlerle ne görüşmesi yapacak takımın durumu içler acısı taraftarlar isyan durumuna gelmiş bu neyin görüşmesi Malatyalı taraftarların bir tek düşüncesi var eğer Başkan gevrek gelip görüşmelerde bulunacaksa kendisi ve Malatyaspor için en hayırlısı kulübü ya kongreye götürsün veyahut istifa edip takımı daha iyi yönetecek ehil ellere teslim etsin.

Haber.Cercis Kırlıoğlu