Genel
Giriş Tarihi : 05-04-2024 11:46   Güncelleme : 05-04-2024 11:46

Sizlerle Birlikte Olmaktan mutluyum

Sizlerle Birlikte Olmaktan mutluyum

Sizlerle Birlikte Olmaktan mutluyum

 

31 Mart Yerel seçimlerinde, CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı olan Ali Karakuş, seçim değerlendirmesinde, ‘Halkımızın Kararına Saygımız Sonsuzdur ‘ dedi.

Karakuş, “Seçim sürecinde, şehrimizin geleceği için vizyonumu ve projelerimi paylaşmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ancak demokrasinin gereği olarak hem Malatya’da hem de Battalgazi’de halkımız kararını vermiştir. Demokratik tavrımız gereği, halkımızın kararına saygımız sonsuzdur “ ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarında gösterilen ilgi, destek ve katılımdan dolayı herkese teşekkür eden Karakuş, “ Sizlerin gösterdiği ilgi, destek ve katılım benim için çok değerliydi. Bu süreçte birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz her birinizle gurur duyuyorum. Sizlerle olan bu deneyim, şehrimizin geleceği için birlikte çalışma arzumuzu daha da pekiştirdi. Şehrimiz için en iyisini arzulamak ve beraber hareket etmek adına, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı minnettarım. Bundan sonrası için de Battalgazi’miz için her şeyin hayırlısını ve iyi olmasını diliyorum. “ dedi.

‘Kibir kaybetti, kimseyi ayrıştırmayan dil kazandı’ diyen Karakuş, “Sonuçları yerel seçimin ruhu içerisinde değerlendiriyoruz. CHP Kürtlerden, muhafazakarlardan, sosyal demokrat ve hatta sosyalistlerden oy alan bir parti olmuştur. Türkiye’nin sorunlarını biliyoruz, görüyoruz. CHP daha çok toplumsal muhalefeti örgütleyen, canı yananların, emeklilerin, kadınların, işsizlerin yanında olmaya devam edecektir. Seçim süresince, özellikle esnaflarımızın ve depremzede vatandaşlarımızdan bizzat şikayetler aldık. Kanaatimce CHP Malatya’da kazanmıştır. CHP Yıllar sonra Battalgazi Belediyesine encümen adayı göndermiştir. Tek başına hiçbir seçime Battalgazi’de girmemiştir. Ali Karakuş’a güvenen tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu güvene layık bir şekilde oy aldığımıza inanıyorum. Battalgazili vatandaşlarımızın her birine tüm fertlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Doğduğum , aşık olduğum ilçeme her zaman hizmet etmeye devam edeceğim. Şahsıma ve partime gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnunuz. “ şeklinde seçim değerlendirmesini gerçekleştirdi.