Siyaset
Giriş Tarihi : 27-03-2024 13:29   Güncelleme : 27-03-2024 13:29

Karakuş : ‘ Yetkiyi Ve Kararı Verecek Olan Sizlersiniz’

Karakuş : ‘ Yetkiyi Ve Kararı Verecek Olan Sizlersiniz’

Karakuş : ‘ Yetkiyi Ve Kararı Verecek Olan Sizlersiniz’

Karakuş Baskilliler Derneğini Ziyaret Etti

Karakuş: ‘ Bu Şehir Tüm Renkleri İle Güzel ‘

 

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmaları kapsamında, bugün esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Karakuş daha sonra Malatya’da faaliyetlerini sürdüren Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Herkese eşit hizmet vereceğim. Bir partinin değil tüm Battalgazi’nin Başkanı olacağım diyen Alİ Karakuş, “ Bir milletvekili yada bir cumhurbaşkanı seçmiyorsunuz. Nihayetinde ilinize yada ilçenize hizmet edecek başkanlar seçeceksiniz. Biz seçimlere girerken vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza özellikle gençlerimize söyledik; Biz her kesimin, her düşüncenin başkanı olacağız. Hizmetlerimiz her mahalleye eşit mesafede gidecektir. Vatandaşlarımız bizleri uygun gördüğü takdirde 5 senelik acil eylem planımızın hazır olduğunu belirtmek isterim. Bu planda esnaflarımız da gülecek, vatandaşlarımız da akabinde gençlerimiz ve emeklilerimizde. “ ifadelerini kullandı.

Seçimlere az bir süre kalmasına karşılık Karakuş, “ 2 aydır sahalardayız. Esnafımızla, vatandaşlarımızla ve akabinde öğrencilerimiz emeklilerimiz ile istişareler ettik. Hepsi de şikayetçi. hepsi de dertli . Bizlerde bu sıkıntıların parti meselesi olmadığını, ’memleket’ meselesi olduğunu söylüyoruz. Malatya için canımızı dişimize takıp, hep birlikte şehrimizi ayağa kaldırmaya çalışacağız. Bu şehir tüm renkleri ile güzel. “ şeklinde konuştu.

Karakuş , “Bu adaylık sadece benim değil, hepimiz için fırsattır . Battalgazi'mizin her köşesinde, her kesiminden insanların sesi olmayı, herkesin endişelerini ve umutlarını anlamayı ve bu dönüşüm yolculuğunda hep birlikte yürümeyi taahhüt ediyorum. Birlikte daha güçlü, daha adil ve daha yaşanabilir bir Battalgazi için elimizi taşın altına koymalıyız. Yerel yönetim anlayışımın temelini, şeffaflık, katılımcılık ve adalet oluşturacaktır. Sizlerin görüşlerini, önerilerinizi ve ihtiyaçlarınızı dinleyerek, karar alma süreçlerine dahil olmanızı sağlayacağım. Sizlerin beklentilerini karşılamak için birlikte politikalar geliştirecek, sorunların üzerine odaklanacak ve çözüm odaklı adımlar atacağım.” Şeklinde konuştu.

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Karakuş, 31 Mart seçimlerinde Belediye Meclis üyeleri seçi mininde olacağını anımsatarak, “Malatya için elimizin daha kuvvetli olması için meclis üyelerimize de ihtiyacımız var. Düşünülmeli ki, Meclis üyelerimizde bir ilin ve bir ilçenin milletvekilleridir. Kararlar konusunda onayı verecek olan meclis üyelerimizdir.” İfadelerine yer verdi.

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, bugün Malatya’da başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ve yönetim kuruluna nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Karakuş, “ Baskilliler Derneğini uzun zamandır yakinen takip ediyor ve çalışmalarını takdir ediyoruz. Yunus Başkanın nezaretinde Malatya’da yaşayan tüm Baskilli vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. “ dedi.

Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ali Karakuş ve ekibine başarılar diledi.