Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2024 18:23   Güncelleme : 30-03-2024 18:23

Karakuş: Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum’

Karakuş: Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum’

Karakuş: Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum’

Karakuş: ‘Sandıklara sahip çıkalım’

 

 

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, 31 Aralık Yerel seçimlerin son gününde bir açıklama yaptı.

Karakuş , “ Yaklaşık 2 aydır Battalgazi’de seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Projelerimizi kapı kapı gezerek açıkladık. Battalgazi’de sıkılmadık el bırakmadık diye düşünüyorum. Uğrayamadığımız esnaflarımız ve vatandaşlarımız haklarını helal etsinler. Bu süreçte seçim gezilerimizde şahsıma ve partimize gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kaldım. Ve inanıyorum ki yarın 5 senelik beraberliğimizi perçinleştirip, ivedi bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız.” Dedi.

2 aydır harika bire programla seçim sürecini atlattık diyen Karakuş, “ Battalgazili vatandaşlarımıza kendimizi tanıttık. Her gittiğimiz yerde sevgi ve güler yüzle karşılandık. Mahalle toplantılarımızda şahsımıza gösterilen ilgi ve alaka hakikaten takdire şayandır. Battalgazi gördüğümüz ve tesbit ettiğimiz kadarıyladiyebiliriz ki ‘Değişim’ istemekte. Malatya’da ve Battalgazi’de değişim sesleri her geçen gün daha da artıyor. Değişimin adı biz olacağız inşallah.” Şeklinde konuştu.

CHP Battalgazi Belediye Başkanı Ali Karakuş, “ Deprem bölgesinde en mağdur iller arasında Malatya ilk sırada. Esnaf dertli, Vatandaş dertli, Emekli dertli, Öğretmen ve Öğrenci dertli, Ev hanımları dertli. Toplumun her kesiminden insanlarla seçim sürecinde kucaklaştık hasbihal ettik. Artık Malatya’da değişim rüzgarları hissedilir derecede ayyuka çıkmış durumda. Tüm vatandaşlarıma sesleniyorum. Gelin 5 yıllık süreci bizlere verin. Belediyeciliğin nasıl yapılacağını, belediyecilik rant kapısı olmadığını, devletin bir kuruşunun heba edilmediğini göreceksiniz. Çiftçilerimize, emeklilerimize, gençlerimize, ev hanımlarına yaklaşık 52 projemiz ile Battalgazi ilçemizi daha yaşanabilir, daha modern hale getireceğiz. Önceliğimiz her platformda belirttiğimiz gibi esnaflarımızın bir an önce ayağa kaldırarak işe başlayacağız.” İfadelerini kullandı.

1 Nisan Malatya için yeni bir başlangıç olsun diyen Karakuş, “Tüm vatandaşlarımızı Sandık’a oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. 31 Mart seçimleri Ülkemize, İlimize ve tüm milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.