Siyaset
Giriş Tarihi : 23-03-2024 17:37   Güncelleme : 23-03-2024 17:37

İYİ PARTİBATTALGAZİBELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİRCAN EREN BEYDAĞI MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİBATTALGAZİBELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİRCAN EREN BEYDAĞI MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

İYİ PARTİBATTALGAZİBELEDİYE BAŞKAN ADAYI
EMİRCAN EREN BEYDAĞI MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren beraberinde belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Beydağı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Eren, İYİ Belediyecilik politikaları ve Battalgazi ilçesinin dönüşüm projelerini mahalle sakinleri ile paylaştı.

EREN: “ATATÜRKÇÜ VE EN ÖNEMLİSİ TÜRKİYE MİLLİYETÇİSİ İNSANLARLA BİR ARADA YOL YÜRÜMEK İSTEDİK”

Beydağı Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi, belediye meclis üyesi adayı belirlerken Battalgazi’nin her mahallesinden temsilci belirlemeye özen gösterdiklerini dile getirerek “Her mahallenin her kitlesinin problemlerini ve sorunlarını bir kenara yazdık ve encümen listemizi de bu şekilde oluşturduk. Bizim ana amacımız gayemiz, ülkenin siyasetinde A partisinden B partisine, B partisinden C partisine, C partisinden tekrar A partisine giden şahıslardan öte siyasette yeni yüz olmuş, partinin misyonunu vizyonunu kabul etmiş Atatürkçü ve en önemlisi Türkiye milliyetçisi insanlarla bir arada yol yürümek istedik.” Dedi.

EREN: “İÇİNDE BULUNDUĞU SİYASİ PARTİLER İLE İLİŞİĞİ OLMAYAN ADAYLARDAN UZAK DURUN”

Eren, sözlerinin devamında bazı siyasi partilerin adaylarının tek dönemlik olduğunu değinerek vatandaşlardan oy kullanırken adayları tüm yönleri ile değerlendirmelerini isteyerek “Oyunuz mutlaka değişimden yana olsun. Zaten bu konuda önemle sizden şunu rica ediyorum. Bir siyasi partinin bir seçim döneminde o siyasi parti ile hiçbir ilişiği olmayıp, yeter ki ben başkan olayım yeter ki benim adamım encümen olsun diyerek siyasi partiye adaylığını açıklayan adaylardan uzak durmanızı temenni ederim. Bu noktada sizler oy kullanırken kullandığınız veya mühür bastığınız nokta insanların isim ve şahısların bizzati kendisidir. Parti ile uzaktan yakından alakası yoktur. Önemli olan oradaki şahsın kendi kişiliğine, geçmişine, yaptıklarına ve geleceğine oy basıyorsunuz ondan önemli. Rica ve rica ediyorum ki oy verirken bunu insanlara dile getirin. Oy verdiğiniz şahsın geçmişi ve söz verdikleriyle değerlendirmenizi temenni ederim.” Dedi.