Kültür Ve Sanat
Giriş Tarihi : 09-03-2024 19:50   Güncelleme : 09-03-2024 19:50

İYİ PARTİ 8 MART’I UNUTMADI

GÖÇMEZ; “İKTİDAR OLDUĞUMUZDA BU SALONLARA SIĞMAYACAĞIZ”

İYİ PARTİ 8 MART’I UNUTMADI

İYİ PARTİ 8 MART’I UNUTMADI

GÖÇMEZ; “İKTİDAR OLDUĞUMUZDA BU SALONLARA SIĞMAYACAĞIZ”


İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ŞeyhmusGöçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr.Yüksek Mühendis Ali Helvacıile birlikte İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda ve kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Etkinlikte ilk olarak söz alan İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda parti üyesi kadınlara Genel Başkan Meral Akşener’in selamlarını ileterek “İnşallah bundan sonrada vatanımız için milletimiz için yararlı işler yapmaya devam edeceğiz. Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.” Dedi.

Turfanda’nın ardından söz alan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı kadınların toplum yaşamında ki önemine değinerek “İnsanların hayatı, evi, geleceği, yaşantısı kadının elindedir gücündedir. Bunu bilmiyorsak bu hayatta o ailede rahat yoktur huzur yoktur.” Dedi.

Etkinliğe katılan İYİ Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Süheyla Kurnaz ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi kadın politikacıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez Genel Başkan Meral Akşener öncülüğünde tüm partili kadın üyelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak “Çok zor zamanlarda çok ciddi mücadeleler veriyoruz. Aslında bu günlerde önemli hatıralar biriktiriyoruz. Vakti geldiğinde iktidar olduğumuzda, iyi yerlere geldiğimizde dönüp bugünlere baktığımızda belki bu salonlara sığmayacağız. Bugün çok kıymetli Allah bize bugünleri unutturmamayı da nasip etsin.” Dedi.

Konuşmaların ardındanİYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez’inpasta kesim töreni öncesinde kadın üyelerle birlikte selfi çekmesinin ardından İYİ Parti Belediye Başkan Adayları Göçmez ve Helvacı İYİ Partili kadın üyelerle birlikte pasta kesti.