Genel
Giriş Tarihi : 23-04-2024 18:50   Güncelleme : 23-04-2024 18:50

Ferhat Aydoğan ; Kürdistan Sizin İçin Bu Kadar Önemlimi

Ferhat Aydoğan ; Kürdistan Sizin İçin Bu Kadar Önemlimi

Ferhat Aydoğan ; Kürdistan Sizin İçin Bu Kadar Önemlimi

Değerli okuyucularım sizlere bu yazımda Kürdistan’dan bahsedeceğim.Bugün Türkiye’mizin hemen hemen her yerinde Kürt kardeşlerimiz var,bunu hiç bir zaman inkar edemeyiz.Bende bir Kürt olarak yıllarca Türkiye’min her yerinde gezen dolaşan biriyim.

Bugün her etnik gruba sahip Devletini ve Vatanını tanıyan bilen herkes ile görüşmeler yapar ziyaretlerde bulunurum.Ayrımcılığa ve ırkçılığa meyden sağlayan kim olursa olsun görüşlerini ve fikirlerini Türkiye’de değil Irak ve Suriye’de yapmasını söylüyorumdur.Bu tür muhabbetler beni derinden rahatsız eder ve aklıma şehitlerimiz ve gazilerimiz gelir.

Siyasi bakımdan özerk, federal bir bölge olarak uluslararası resmî tanınmaya sahip olan tek bölge Irak'ın Kürdistan Bölgesel Yönetimi'dir. Bölgenin kuzeybatı İran'a karşılık gelen kısmı Kürdistan adıyla eyalet statüsündedir. Ayrıca Suriye'de de Kuzey ve Doğu Suriye Özerk Yönetimi tek taraflı olarak ilan edilmiştir.

Ben bir kürt olarak Kürdistan’ı seçen ve isteyen her kim olursa olsun yaşamını Irak ve Suriye’de gerçekleştirsin ve geri kalan hayatına orda devam etsin.

Burası Türkiye Cumhuriyeti ve burda kardeşçe yaşam,Devletimize,bayrağımıza,vatanımıza,askerimize ve polisimize saygı duymak zorundasınız.Bu söylemlerim elbetteki bir tek ırk için değil hepimiz için geçerlidir.

Bugün bir empati yapın.Asker ve polis bir tek ırkamı sahip hayır.Görev yapan kolluk görevlileri Türk,Kürt,Alevi,Laz,Sünni ve Şafi.Devlettimiz ve hükümetimiz her hangi bir ayrımcılık yapıyormu hayır. Aynı şekilde kabine ye bakıldığında Türk,Kürt,Alevi,Laz.vs. Her etnik gruptan değerli ve kıymetli bakan,bakan yardımcıları,genel müdür ve yardımcıları vb. var!

Türkiye Cumhuriyeti topraklarında kimse aklıklarına dahi getirmesin,lafı bile olmasın Kürdistan diye bir yer yok..!

2021 yılında MHP Lideri Sn.Devlet Bahçeli Kürdistan ile bir açıklaması vardı.MHP lideri Bahçeli, “Türkiye sınırı içinde Kürdistan diye bir yer yoktur. Gerekirse şehit oluruz ama üniter milli devletimizi asla parçalatmayız. Kürdistan fitnesine bedenlerimizle direnir, bozkurt gibi karşılarında dururuz" dedi.

MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli, o zamanlar partisinin Meclis grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunmuştu ve bu manidar açıklamayı takdir etmiştim.

Şimdi değerli Kürt kardeşlerim şunu biliniz Dünyan’ın neresine giderseniz gidin Elhamdulillah Müslümanım diyorsanız,Türkiye’nin neresine giderseniz de gidin, burası Türkiye Cumhuriyeti Devletidir demeyi artık kabullenin ve yüreğinizden hiç çıkarmayın.