Siyaset
Giriş Tarihi : 23-03-2024 17:38   Güncelleme : 23-03-2024 17:38

FENDOĞLU, “TABAROĞULLARI İLE HEKİMHAN’NIN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEKTİR”

FENDOĞLU, “TABAROĞULLARI İLE HEKİMHAN’NIN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEKTİR”

FENDOĞLU, “TABAROĞULLARI İLE HEKİMHAN’NIN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEKTİR”

 

31 Mart yerel seçimlerinde son haftaya girilirken, cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan belediye başkan adayı MemetTabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhan’lı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “ Tabaroğulları ile Hekimhan’nınmakus talihi değişecektir” dedi.

“SAHADA ÇALIŞACAĞIZ, OYUNLARI BOZACAĞIZ ”

Malatya merkezde bir düğün salonunda cumhur ittifakının gerçekleştirdiği iftar organizasyonuna Hekimhanlılar kalabalık bir katılım gösterirken, iftar öncesi yapılan konuşmalarda 31 Mart yerel seçimlerinin Hekimhan için önemi vurgulandı.

Toplantıda ilk sözü alan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Hekimhan’da 31 mart sonrasında değişim ve gelişimin başlayacağını ifade ederek, “ Cumhur ittifakımızın adayı sayın Tabaroğulları’nın , bilgi ve birikimi ile hayata geçireceği projeleri sonrasında Hekimhan büyüyecek ve gelişecek. Hekimhan halkı bunu istiyor, bunu arzuluyor. Sahada çalışacağız, oyunları bozacağız. Kazanan Hekimhan olacaktır.” dedi. Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan adayı MemetTabaroğulları ise “Projelerimizi anlatıyoruz. Hekimhan’la ilgili hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Yeni Hekimhan ve Yeni bir yaşam diye yola çıktık. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan , bizimle birlikte yürüyen Hekimhan sevdalısı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başaracağız, Hekimhan’ı ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

“YANLIŞ YAPANLARI UNUTMAYACAĞIZ”

MHP Milletvekili Mehmet Tabaroğulları ise konuşmasında son güne kadar sahada olacaklarını ve kendisinin de bizzat Hekimhan’da olacağını belirterek, başkan adayı Tabaroğulları’nın projelerinin gerçekleşmesi halinde Hekimhan’ın büyük bir değişim yaşayacağını ifade etti. Fendoğlu, seçim öncesi Hekimhan’da adaylık konusunda yaşananları anlatırken, “Verdikleri sözü unutup karşı cephe oluşturdular. Yanlış yapanları unutmayacağız. Bunların derdi Hekimhan değil.” dedi.

 

Fendoğlu, Mecliste yanımıza geldiler, daha henüz aday tesbiti yapılmamış Malatya’da hangi ilçede MHP hangi ilçede AK Parti aday gösterecek belli değildi. Bu arkadaş geldi destek istedi, bizde kendisine ‘Cumhurbaşkanı ne karar verir ise öyle çalışacağız’ dedim. Kendisi de söz verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı karar doğrultusunda Hekimhan’da cumhur ittifakının adayı MHP’den oldu. Ancak onlar sözünü unuttu, zarar vermek için aday oldu. Sabah bir partide, öğleden son bir partide olanlarla bizim işimiz olmaz. Cumhur ittifakını kaybettirmek için algı oluşturanları ülkücü hafıza unutmaz, bugünde unutmaz yarında.. Bugün, Cumhurbaşkanımızın kararıyla, genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin onayı ile Hekimhan’ın adayı MemetTabaroğulları’dır. Siz algı yaratarak sırf MHP kazanmasın diye hareket ederseniz ki, bunun içinde Hekimhan’ı düşünme yok, Hekimhan sevgisi yok. Verdikleri sözü unutup karşı cephe oluşturdular. Yanlış yapanları unutmayacağız. Bunların derdi Hekimhan değil. Bunu Hekimhan görüyor. Biz kazanacağız ama bunu yapanları da unutmayacağız” şeklinde konuştu.

Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihinin değişeceğine de vurgu yapan Fendoğlu, “Hekimhan vatanını milletini seven, devletine insan yetiştiren bir ilçemizdir. Hekimhan’dan vatan haini çıkmaz. Devlet adamı çıkar dava adamı çıkar. Bugün Hekimhan dönüm noktasında. MemetTabaroğlulları’nı Hekimhan tanıyor, gerek çalışmalarını gerekse projelerini canlı yayınlarda, kahvelerde, mahallerde sizlere anlatmıştır. Tabaroğulları diyor ki Hekimhan’ın makus talihini değiştirmeye talibim. Tüm teşkilatlarımız sahada Hekimhan için çalışıyor. Allah’ın izni ile bu projelerin tümünü Hekimhan’da gerçekleştireceğiz. Son güne kadar sahada olacağız, kazanacağız”dedi.