Spor
Giriş Tarihi : 13-11-2023 09:29   Güncelleme : 13-11-2023 09:29

Dünya Şampiyonu Fikri Arican Malatyalı Sporculara Destek Verdi

Dünya Şampiyonu Fikri Arican Malatyalı Sporculara Destek Verdi

Dünya Şampiyonu Fikri Arican Malatyalı Sporculara Destek Verdi

Dünya ve Avrupa şampiyonu Milli Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Fikri Arican, Türkiye'nin en prestijli profesyonel müsabakalarından birtanesi olan "Fikri Arican Fight Night Dövüş Gecesi" de Malatyalı depremzede sporculara morel için ve sporculuk hayatlarını ilerletmeleri için İmkan verdi.
Arican, daha önce 2013 yılında amatör müsabakalarda sporcu olarak Malatya adına yarışmış, Malatya adını dünyaya duyurmuş ve  Malatya'daki gençleri spora teşvik etme noktasında büyük katkısı olmuştur. Mersinde yaşayan Milli Sporcu Fikri Arican, Mersinde çok prestijli bir spor salonun isletmenciliğini yapmaktadır. Mersin başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinde organizasyon yapan Milli Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Dünya şampiyonu Fikri Arican, mersin ilinde 9 Aralık 2023 tarihinde 3. kez "Fikri Arican Fight Night Dövüş Gecesi" düzenleyecek. Bu büyük organizasyonda 3 tane Malatyalı sporcuya yer aldı. Ayrıca bir çok ünlü dövüşçüler bir araya gelecek. Bu büyük organizasyonu spor severler merakla beklemekte.

Malatya adına yarışan sporcular şöyle...
- 60 kg Milli sporcu yusuf Özgenel
- 71 kg da Milli Sporcu Çağatay Koçhan 
- 54 kg Niyazi Özkan yer alacak. 

Dünyanın en teknik sporcusu ve Türkiye'nin en kariyerli sporcusu olan Fikri Arican kimdir?

Fikri Arıcan, 27 yıldır profesyonel bir spor geçmişine sahip. Yaptığı her spor türünü doğru teknik ve etkili bir programla başarıya ulaşmıştır. 27 Yıllık spor hayatında; - 31 kez Türkiye Şampiyonu - 4 kez Avrupa Şampiyonu - 4 kez Dünya Şampiyonu - 2010 Dünyanın En Teknik Sporcusu - 2010 Çin Pekin Kombat Olimpiyat 2. si sayısız birincilik ve madalya kazanmıştır.
Aynı zamanda "Fikri Arican Fight Night Dövüş Gecesi" kurucusu ve organizatörüdür.