Gündem
Giriş Tarihi : 11-03-2024 12:30   Güncelleme : 11-03-2024 12:52

Cevat Paşa Mahalle muhtar adayı Hacı Soylu mahallemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz

Cevat Paşa Mahalle muhtar adayı Hacı Soylu mahallemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz

Cevat Paşa Mahalle muhtar adayı Hacı Soylu mahallemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz

Cevat Paşa Mahalle muhtar adayı Hacı Soylu haber sitemize yapmış olduğu açıklamada mahalle sakinlerinin kendisini seçmesi durumunda mahallemizi geri kalmışlıktan kurtarmak içi büyük bir mücadele içine girerek gece gündüz demeden sorunları Belediye Başkanları ve Kaymakamlarla ve gerekli mercilerle görüşüp sorunları çözeceğim dedi.

1-Hacı Soylu ilk icraatının ana yurt bulvarını düzenlemek olduğunu belirterek mevcut kavşağın kontrolsüz olduğunu belirterek her an bir kazanın olup mahalle sakinlerimizin maddi ve manevi bir zarar görebileceğini belirterek yetkililerle görüşüp en kısa sürede bu kavşağın düzenlenmesini

Sağlayacağım dedi.

2-Soylu vatandaşlarımızın çarşıya pazara gidip gelmelerini kolaylaştıracağım.

3-Mahallemize tam teşeküllü bir sağlık ocağını için bütün mahalle sakinlerinin kolayca gidip gelebileceği bir yere yapılabilmesi için gerekli mercilerle görüşüp bu sorunuda çözeceğim dedi.

4-Malatya’nın birçok mahallesinde Belediye ekmek büfesi olmasına rağmen Cevat paşa mahallesinde yoktur bu sorunu da çözüp mahalle sakinlerinin ucuz ekmek almasını sağlayacağım

5-Hacı Soylu mahallemize gençlerimizin ve çocuklarımızın faydalana bileceği bir spor kompleksi ve park yapılması için çaba harcayacağım dedi.

6-Muhtar adayı Hacı soylu Malatya müftüsüyle görüşüp kura kurslarının yeniden açılmasını sağlaönemli sorunlardan biride mahallemizin ulaşım sorununu yine Belediye Başkan larıyla görüşüp mahallemize Belediye otobüsü ve dolmuşların mahallemizin içerisinde geçerek vatandyacağım.

7-Belediyeyle görüşüp mahallelinin yararlanabileceği uygun olan herhangi bir esnaf arkadaşımızın dükkanına Belediye otobüs kartlarına dolum yapılabilmesi için gerekli birimlerle görüşeceğim.dedi

7-Hacı soylu mahallemizde oturan yaşlı insanlardan kurulu bir akil insanlar kurup bunların tecrübelerin den ve görüş ve düşüncelerinden yararlanacağını söyledi.

Muhdar adayı Hacı soylu öncelikli olarak belirttiğim bu sorun ların dışında yine mahallemizi modern bir mahalle yapabilmek için gerekirse gece gündüz çalışarak mahallemize tarafsız bir şekilde hizmet etmek için çalışacağım dedi.

Haber-Cercis Kırlıoğlu