Spor
Giriş Tarihi : 27-03-2024 22:51   Güncelleme : 27-03-2024 22:51

ÇANAKKALE ZAFER KUPASI İÇİN YARIŞTILAR

ÇANAKKALE ZAFER KUPASI İÇİN YARIŞTILAR

ÇANAKKALE ZAFER KUPASI İÇİN YARIŞTILAR.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde ve İlimizde Bu Yıl İlk Düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitleri Anma Gece Oryantiring Yarışması İlimiz Sümer Parkı’nda Gerçekleştirildi.

18 – 19 Mart Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitleri anma Oryantiring Gece Yarışması Doğu Anadolu Bölgesi’nde ve İlimizde İlk Kez Sümer Park Alanı’nda Yapıldı.

Her yaş grubundan sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitleri Anma Oryantiring Yarışması İlimizde İlk Kez Sümer Park Alanı’nda yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu il Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN; ‘’Oryantiring Ailesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren İlimizde ilklere öncülük etmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi’nde ve İlimizde Bu yıl ilki düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitleri Anma Gece Oryantiring Yarışması İlimiz Sümer Parkı’nda 18 Mart 2024 Tarihi’nde gerçekleştirdik. Sporcularımız canla başla aziz şehitlerimiz adına kıyasıya bir yarış sergilediler. Yarışma

mıza katılan antrenör , hakem, sporcu ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya Ailesi olarak, 18 – 19 Mart Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitleri Anma Oryantiring Gece Yarışmamızda bizlerin destekçisi olan başarılarımıza başarı katmamıza vesile olan, İl Gençlik Spor Şube Müdürümüz Murat İRTEN’İ ve sporcuları ile birlikte il yarışmalarımıza katılım sağlayan İl Gençlik Merkezi Müdürümüz Emrullah OKUTAN’A çok teşekkür ederiz. ‘’Dedi

18 – 19 Mart Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitleri Anma Oryantiring Gece Yarışması sonunda yarışmaya katılan sporcuların madalya ve zafer kupalarını, Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nden, Komiser Mesut ANAR sporculara takdim etti.

Bugünün anlamı ve önemine değer veren Oryantiring Yarışmacıları kazandıkları zafer kupalarını Malatya Emniyet Müdürlüğü Spor ve Çocuk Şube Müdürlüğü’ne hatıra olarak hediye ettiler.