Gündem
Giriş Tarihi : 09-04-2024 16:43   Güncelleme : 09-04-2024 16:43

Başkan Şengönül: Türk - İslam Aleminin ve Malatya’lı Hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Ediyorum

Başkan Şengönül: Türk - İslam Aleminin ve Malatya’lı Hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Ediyorum

Başkan Şengönül: Türk - İslam Aleminin ve Malatya’lı Hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Ediyorum


Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Şengönül söz konusu mesajında: “Tüm Türk ve İslam coğrafyası olarak, 11 ayın Sultanı olan Ramazan ayımızı idrak etmemizin ardından, mübarek Ramazan Bayramı’mıza ulaşıyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar buluşmamıza, bir arada olmamıza, hasretlerimizin son bulmasına ve en önemlisi de yardımlaşmamıza büyük bir vesiledir.
Ülkü Ocakları olarak, dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği, bir arada olmanın önemsendiği bayramlarımızın toplum hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri olduğunun bilincinde olarak bu yılda otuz  gün boyunca kutlu dergahımızda vatandaşlarımızla beraber iftarımızı açtık. Ramazan ayı boyunca  iftar programı hariç 250 koli gıda yardımı, alışveriş çeki ve maddi yardımlardada bulunarak  vatandaşlarımızın her türlü yanlarında olmaya çalıştık. Ramazan ayı  öncesi ise vatandaşlarımıza hafta içi hergün çorba ikramında bulunuyorduk. Çorba ikramımıza bayram sonrasıda devam edeceğiz.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’ nin izinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emrinde görevimize devam ederek, deprem dolayısı ile etkilenen tüm hemşehrilerimizin yanlarında olmaya, Genel Başkanımızın gösterdiği yolda, bizlere emanet ettiği Ülkü ışığımızı daha güçlü bir şekilde yakmaya bütün azim, iman ve itikatimiz ile devam edeceğiz. Bu vesile ile; Türk ve İslam Aleminin ve Malatya’lı hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, tüm sevdikleri ile beraber huzur ve barış ortamı içerisinde bir bayram geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.