Genel
Giriş Tarihi : 06-02-2024 22:20   Güncelleme : 06-02-2024 22:20

Bakan Ersoy, esnafların sorunlarını dinledi

Bakan Ersoy, esnafların sorunlarını dinledi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya’da deprem sonrasında Ankara Esnaf Teşkilatı tarafından yaptırılan Ankara Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyip, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in eşlik ettiği Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a esnaflar deprem sürecindeki katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Esnaflar, Ankara Esnaf Çarşısı’na vatandaşların gelmesin sağlayacak çalışmaların yapılmasını isterken, klima talebinde de bulundular.

Ankara Esnaf Çarşısı için yönlendirme tabelalarının Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda yapılacağını belirten Bakan Ersoy, işyerlerine klima takılması konusunu ise takip edeceğini belirtti.

Esnaflardan gelen talep ve sorunları aynı zamanda tek tek not aldıran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, vergi, sigorta primi, krediye ulaşı, bazı meslek dallarına kredi verilmemesi konularındaki talep ve şikayetler için ise ilgili bakanlıklarla görüşeceğini ve esnaflara dönüş yapılacağını ifade etti.

Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve girdiği her işyerinde esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Bakan Ersoy, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Esnaf Odası Başkanları ile de görüşerek esnafların talepleri ile ilgili görüşlerini aldı.