Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-01-1970 02:00

MTÜ’den Yerel Yönetimler Akademisi 2

Malatya Turgut Özal Üniveristesi’nde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Katılımıyla Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında ‘’Sosyal Üniversite ve Yerel Yönetimler Akademisi’’ programı gerçekleştirildi

MTÜ’den Yerel Yönetimler Akademisi 2

Malatya Turgut Özal Üniveristesi’nde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Katılımıyla Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında ‘’Sosyal Üniversite ve Yerel Yönetimler Akademisi’’ programı gerçekleştirildi. Battalgazi Meslek Yüksekokulu Yerel yönetimler Programı öğretim üyeleri tarafından organize edilen program online olarak MTÜ Youtube ve instagram hesaplarından yayınlandı.

Programda konuşma yapan MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT, MTÜ’nin 2 yıllık kısa bir sürede hızlı gelişiminden bahsederek “Gelişen ve Büyüyen üniversitemizi şehrimize ve ülkemize kazandıran ve tüm çalışmalarımızı takip ederek destekleyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Battalgazi ana kampüsümüzün gelişimi noktasında her anlamda desteklerini esirgemeyen Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e emeği geçen tüm milletvekillerimize ve belediye başkanlarımız bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı ve üniversite bünyesinde kuruluşunu gerçekleştirilen fakülte ve bölümler ve yürütülen sosyal faaliyetler ile Malatya’nın değerlerini her zaman ön planda tutma gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Üniversitelerin şehir ile bütünleşmesinde yerel yönetimlerin çok önemli bir rolü bulunuyor.